Mr. Pudser står klar til at hjælpe dig

Kontakt Mr. Pudser

Mangler du Information eller har spørgsmål, kontakt os og vi vender hurtigt tilbage. Se vores informationer her på siden.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål ang. det vi laver – eller overvejer at få dine vinduer eller fliser renset. 

Kontakt Mr. Pudser angående:

 • Vinduespudsning
  Fx spørgsmål om: Hvor ofte skal jeg få mine vinduer pudset? Ødelægger det karmen at få mine vinduer pudset ofte? Hvordan kan jeg begrænse snavs på mine vinduer?

 • Rens af tagrender
  Fx spørgsmål om: Hvorfor skal jeg få mine tagrender renset? Hvor ofte skal jeg få mine tagrender renset? Hvad sker der, hvis jeg ikke får mine tagrender renset? Hvilke redskaber bruger Mr. Pudser til at rense tagrender?

 • Algebehandling af tag
  Fx spørgsmål om: Hvordan kan jeg se, at mit tag trænger til at blive algebehandlet? Slider det på taget at få det algebehandlet? Ødelægger det taget at få det algebehandlet? Kan man algebehandle alle typer af tage? Hvornår på året skal jeg få mit tag algebehandlet?

 • Rense fliser
  Fx spørgsmål om: Hvor ofte skal jeg få renset mine fliser? Hvornår på året er det bedst at få renset mine fliser? Hvilke produkter anvender Mr. Pudser til at rense fliser med?

 • Imprægnering af fliser
  Fx spørgsmål om: Hvorfor er det en god idé at imprægnere mine fliser? Kan det betale sig at imprægnere mine 10 år gamle fliser? Hvilke typer af fliser kan Mr. Pudser imprægnere?

 • Algebehandling
  Fx spørgsmål om: Ødelægger alger mit tag, mine fliser eller mit hegn? Hvordan kommer jeg alger til livs? Kan man forebygge væksten af alger?

Det koster ingenting at spørge eller få et tilbud. Kontakt os og vi finder en løsning.

Lad os sammen sætte den rigtige pris

 

Afhængigt af opgaven kommer vi gerne inden for en fast, aftalt kadence, som passer til dit behov. Bor du fx omkranset af store træer, vil dit behov for at få renset tagrender være større, end hvis du bor ud til åbne marker. Ligeledes vil dit behov for at få pudset vinduer være større, hvis du bor ud til en tæt trafikeret vej, end hvis du bor mere øde. Det samme gælder for behandling af tag, fliser og algebelægning. Kontakt Mr. Pudser og lad os drøfte dine ønsker.

 

”Man skal passe på med at sige, at man er billig. Så tror folk bare, at de får noget skidt. Så jeg plejer at sige, at mine priser er rimelige. Mit mål er ikke at tjene mange penge, men at leve af at pudse vinduer, rense fliser og tagrender samt vedligeholde tage. At være ham, der bliver ringet efter og anbefalet til andre, fordi jeg både er dygtig og rar. Det er udgangspunktet og målet for mit arbejde og prissætning.” 

– Kristian Thygesen, Slagelse.

Information om fakturering og betaling

Når vi har udført det aftalte arbejde, sender vi dig en faktura. Derefter har du 8 dage til at betale din faktura i. Du kan naturligvis også vælge at betale kontant.

 

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med det udførte arbejde, beder vi dig tage fat i os, så vi sammen kan finde en løsning. Kontakt Mr. Pudser via formen her på siden og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Kontakt Mr. Pudser

Gyldenløvesgade 4

4200 Slagelse

att. Kristian Thygesen

Tlf.: 42 54 98 98

kdt@mrpudser.dk

CVR: 41080604

 

Information om åbningstider

Vores åbningstider varierer afhængigt af årstiden. Som udgangspunkt arbejder vi inden for nedenstående tidsrum: 

Oktober – Marts

Alle hverdage fra klokken 8 – 16.

April – September

Alle hverdage fra kl. 7 – 16.

Ring til os og aftal tid

Vi har telefontid fra kl. 7 – 16 alle hverdage, hvor du er meget velkommen til at ringe for spørgsmål og tidsbestilling. 

Send os besked