Mr. Pudser hjælper dig at spare penge på vinduespudsning

Rens af tagrender og fliser samt vedligeholdelse af tag. Mr. Pudser - din hjælpende hånd i Vestsjælland

Mr. Pudser er en enkeltmandsvirksomhed, drevet af Kristian Thygesen. Kristian er tidligere regnskabschef. Efter en periode uden arbejde under finanskrisen i 2007, valgte Kristian at skifte branche.

“Det var egentligt et tilfælde, at jeg blev vinduespudser og afrenser tilbage i 2007. I dag vil jeg kalde det et lykketræf. Det er det bedste arbejde, jeg nogensinde har haft. Jeg er glad, når jeg går på arbejde om morgenen. Og glad, når jeg går hjem om aftenen.”

– Kristian Thygesen, Slagelse.

 

Mr. Pudser har hjulpet kunder i Slagelse og omegn med at:

  • Pudse og polere vinduer
  • Rense tagrender
  • Vedligeholde tage
  • Rense fliser
  • Rense overflader for alger
  • Imprægnere fliser

Til hverdag og fest, private og virksomheder

Mr. Pudser hjælper både private og virksomheder og kommer, når det passer dig inden for vores åbningstider. Se vores åbningstider her. Vi har fx kunder, hvor vi kommer fast en gang om måneden og pudser vinduer. Og kunder, hvor vi kommer fast hver tredje måned og renser enten tagrender eller fliser.

Har du en haster?

Så ring til os. Med lidt held og snilde kan vi sikkert presse dig ind.

 

Vi oplever nogle gange, at vores kunder har det hele klart til den runde fødselsdag, barnedåben eller firmaarrangementet. Tøjet er på plads, bordet er pyntet med smukt service, servietter og blomster. Men vinduerne – de er desværre snavsede.

Heldigvis tøver vores kunder ikke med at ringe til os i den situation. Det er vi glade for! For hvad er bedre end at gøre en festlig dag smukkere?

 

 

Det danske vejr kræver en ekstra hånd

Vejret i Danmark er omskifteligt. Det er tørt, vådt, varmt og koldt. Særligt det våde vejr kræver, at du løbende renser dine tagrender for blade, grene og nedfaldne frugter. Det er vigtigt, at du holder dit tag og dine fliser fri for alger og overfladebelægninger samt pudser og polerer dine vinduer.

Om foråret vil du opleve, at dine ruder fedter til, fordi der er pollen i luften. Om efteråret og vinteren vil du se, at dine vinduer bliver sværere at se ud af, fordi de bliver fedtet til af regn, slud og måske sne samt udstødning fra biler og busser.

 

 

Mr. Pudser hjælper dig igennem alle årstider!

Om foråret rengør vi dit tag for alger, renser, algebehandler og/eller imprægnerer dine fliser samt pudser dine vinduer, så forårssolen kan trænge ind. Om sommeren hjælper vi dig med at holde dine vinduer pæne og rene. Når efteråret kommer, og bladene falder af træerne, hjælper vi dig med at rense dine tagrender, så de er klar til at stå imod den våde, fugtige og kolde vinter.

Vinduepudsning þ fð 10% rabat

Hjælp til vinduespudsning, rens af tagrender og fliser eller vedligeholdelse af tag? 

Mr. Pudser hjælper kunder i Slagelse og omegn samt Fuglebjerg, Gørlev, Høng, Sandved, Sørbymagle, Svenstrup, Vemmelev, Frølunde Fed og Stillinge. 

Skal vi også hjælpe dig?

Så ring til Mr. Pudser på 42 54 98 98 eller skriv til os på kdt@mrpudser.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive direkte herfra siden: Kontakt MR. Pudser

 

 

Husk, at serviceydelser, som bl.a. rensning af tagrender og polering af vinduer, er fradragsberettiget. Se alle vores ydelser her

Følg os på facebook

mr-pudser-googlebusiness-vinduespudsning-03