Mr. Pudser Din professionel partner

Ydelser: Vinduespudsning, rens af fliser, tage og tagrender

Det er blot et udpluk af de ydelser, Mr. Pudser tilbyder

Mr. Pudser byder på ydelser som hjælper dig at holde dit hjem rent og nydeligt. Et hjem er ikke bare en bolig. Det er et helle, hvor du kan slappe af og lade op til hverdagen. Hvor du kan samle familie og venner og udfolde dig personligt. Fx i dit valg af indretning, have eller udseende på dit hus.

 

Mr. Pudser hjælper dig med nogle af de krævende, lidt kedelige og til tider beskidte opgaver, så du kan koncentrere dig, om de opgaver, du synes, der er sjove.

Mr. Pudser tilbyder ydelser, der letter din hverdag

Mr. Pudser tilbyder at vaske, rense og imprægnere de vigtigste flader i dit hjem: 

 

 • Vinduer – Vask og polering
 • Tagrender – Rens 
 • Tag – Vedligeholdelse og algebehandling 
 • Fliser – Vask, rens, algebehandling og imprægnering
 • Algebelagte overflader – Behandling 

Du vælger selv, hvilke ydelser vi skal hjælpe dig med og hvor ofte. Vi har kunder, hvor vi alene pudser vinduer hver eller hver anden måned. Og kunder, hvor vi hjælper med både tag, tagrender, fliser og vinduer. Uanset hvilken ”pakke” af ydelser du vælger, er der garanti for høj kvalitet.

Høj kvalitet til få penge

Kvalitet behøver ikke være dyrt. Kvalitet handler om håndelag, erfaring og service. Vi har 12 års erfaring med at pudse vinduer, behandle tag samt rense tagrender og fliser og bekæmpe algevækst. Det kan ses og mærkes. Derfor tør vi godt sige højt, at vi altid bestræber os på:

 

 • Ikke at efterlade løbere eller helligdage på dine vinduer
 • Altid tørre bundrammen af efter os, når vi har pudset dine vinduer
 • Passe på dine blomster og blomsterbede
 • Selvfølgelig at rydde op efter os, hvad enten vi hjælper dig med dine vinduer, fliser, tagrender eller dit tag
 • At komme som aftalt
 • Ikke at anvende skadelige materialer

Vi kan tilbyde en god pris på vores ydelser, fordi vores faste udgifter er lave. Det er et valg, vi har taget. Vi vil kendes på vores høje kvalitet og gode priser – ikke på en dyr bil, smart arbejdstøj eller smukke lokaler. 

Det er forskelligt, hvor ofte dine ruder skal pudses. Det afhænger bl.a. af, om der er tale om et privat hjem eller erhvervslokaler samt beliggenhed og brug.

Mr. Pudser hjælper med at rense dine tagrender for snavs, nedfaldne blade og grene, så regnvandet kan løbe frit. Mr. Pudser renser tagrender i Slagelse og omegn. 

Mr. Pudser hjælper dig med at vedligeholde dit tag ved at se det efter for alger og andre belægninger samt rense det, så det ser flot og rent ud.

Mr. Pudser renser fliser i Slagelse og omegn samt Fuglebjerg, Gørlev, Høng, Sandved, Sørbymagle, Svenstrup, Vemmelev, Frølunde Fed og Stillinge.

Det koster det hverken en bondegård eller en stor udskrivning at få udført en algebehandling hos Mr. Pudser. Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Mr. Pudser anvender kun professionelle, godkendte og velafprøvede metoder og produkter til imprægnering af dine fliser på baggrund af mange års erfaring.

Det lille ekstra

Vi spørger altid vores kunder, om de har været tilfredse med vores ydelser og hvorfor. Heldigvis fortæller stort set alle, at de ikke bare har været tilfredse, men også har været meget glade for vores ydelser og arbejde. Derfor kommer vi også ofte igen. Ja, faktisk har vi kunder, som vi har arbejdet for siden firmaets begyndelse. 

Nedenfor har vi samlet nogle af de årsager, som vores kunder nævner, når vi spørger dem om, hvorfor de er glade for vores ydelser og arbejde:

 

 • Det er altid Mr. Pudser (Kristian), som kommer. Det er nemt, fordi Kristian ved, hvad han skal gøre og være opmærksom på. Fx i forhold til sidste besøg eller særlige forhold i boligen. Det kan være fliser eller tagsten, som ligger løst eller en låge, der skal have et ekstra skub for at åbne 
 • Der er tillid til Kristian. At have andre i sin bolig eller have er en tillidssag. Derfor er det trygt, at det er Kristian, som kommer hver gang, og at kunderne kender ham. 
 • Det er hyggeligt. I en tid med travlhed og stress er det hyggeligt at møde et menneske som Kristian, der tager sig tid til at sludre og måske drikke en kop kaffe.
 • Der er næsten ingen ventetid. Sammen planlægges den eller de næste besøg, så du ved præcis, hvilken ugedag Kristian kommer.

Har du også været glad for vores ydelser og arbejde – så fortæl os det meget gerne. Så bliver vi så glade. Send os gerne en mail eller giv os et ”like” på vores facebookside.

Mr. Pudser tilbyder sine ydelser til kunder i Slagelse og omegn samt Fuglebjerg, Gørlev, Høng, Sandved, Sørbymagle, Svenstrup, Vemmelev, Frølunde Fed og Stillinge.

Skal vi også hjælpe dig? Så ring til Mr. Pudser på 42 54 98 98 eller skriv til os på kdt@mrpudser.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Husk, at du kan trække udgifter til serviceydelser i skat. Læs mere på www.skat.dk