Priser

Fliser

Lad Mr. Pudser rense dine gamle fliser, så bliver de som nye

Fliser er både praktiske og flotte. De fungerer som belægning i form af stier, trapper og terrasser og som underlag i fx en udestue, et drivhus eller et orangeri. Der findes fliser i et væld af materialer, strukturer, former og farver, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke mønstre kan lægges i. Men som meget andet skal de renses og imprægneres. Det kan Mr. Pudser hjælpe dig med.

 

Det danske vejr er hårdt for mange materialer
I Danmark er vi vilde med fliser, og der findes stort set ikke et hus eller en vej uden flisebelægning. Med god grund – for de er både praktiske og flotte. Desværre er det danske vejr hårdt for fliser uanset materiale.

 

Om efteråret og vinteren er det typisk vådt og koldt. Det giver grobund for algevækst og flisepest samt frostsprængning. Om sommeren er det varmt og vådt. Det giver ligeledes risiko for algevækst og flisepest. Heldigvis er det nemt og forholdsvis billigt at rense dem, så de igen ser flotte ud.

Sådan ved du, om fliserne skal renses

Ofte er du ikke i tvivl om, at de skal renses. Du orker måske bare ikke at gøre det eller betale for, at andre gør det. Desværre er det sådan, at jo længere tid du venter med at få dem renset, jo mere beskidte bliver de. 

 

I værste tilfælde kan de ikke reddes, og du er nødt til at få lagt nogle nye. Og så bliver det rigtig besværligt og dyrt!

Nedenfor har vi samlet nogle typiske tegn på, at dine fliser trænger til at blive renset. Kan du nikke genkendende til bare ét af tegnene, så ring til Mr. Pudser og få et uforpligtende tilbud.

 

Tegn på, at fliserne skal renses:

  • De er belagt med grøn eller brun algevækst
  • De er groet til med mos
  • De er plettet med flisepest – lyse eller mørke pletter
  • De er misfarvede af enten sol eller fugt
  • De er ”sprunget” på grund af frost

Rens af fliser – én gang er ofte nok!

Afhængigt af, hvor du bor, og hvordan dit hus vender, kan du ofte komme langt med at få renset dine fliser én gang om året. Gerne om foråret, når den våde, kolde vinter er på retur, og inden solen rigtigt brænder igennem.

Fliser på en skyggefuld plet eller på en nordvendt skråning er ofte mere udsatte. Det samme gælder dem der er omkranset af megen grøn bevoksning, som træer og buske, der ofte er ledsaget at høj fugtighed og nedfald i form af blade mv.

Imprægnering – det er selvfølgelig inkluderet i prisen
Vi har valgt at inkludere imprægnering i prisen, da vi synes, det er vigtigt at passe godt på dine fliser. Ved rens af fliserne fremstår de rene og flotte. Det holder desværre kun kort tid, hvis de ikke umiddelbart efter bliver imprægneret. Derfor kan du være sikker på, at vi afslutter vores rens, med en god imprægnering.

Dét kan du selv gøre
Sørg for at feje nedfaldne blade, grene og kogler sammen, så fliserne kan tørre. Hold øje med misfarvninger og algevækst og kontakt Mr. Pudser for professionel hjælp. Sprænger dine fliser på grund af frost, skal du med det samme kontakte en professionel, så du begrænser skadens omfang mest muligt.

Få dine fliser renset for alger, flisepest eller mos.
Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak på telefonnummer: 42 54 98 98. Eller e-mail: kdt@mrpudser.dk.

Mr. Pudser renser fliser i Slagelse og omegn samt Fuglebjerg, Gørlev, Høng, Sandved, Sørbymagle, Svenstrup, Vemmelev, Frølunde Fed og Stillinge.
Husk, at der er fuldt fradrag for serviceydelser. Du kan læse mere om fradrag på www.skat.dk

Skriv til os og vi sender dig et godt tilbud

Rene og klare vinduer