Få renset tagrender

Husk imprægnering

Pas godt på dine fliser – lad Mr. Pudser imprægnere dem!

Imprægnering er en form for forsegling. Ligesom maling eller lak sikrer imprægnering, at dine fliser ikke tager skade af fx frost, vand og sol, da imprægneringen ligger som en hinde ovenpå, der holder materielt rent og tørt. 

Hvad er det første, du gør, når du har købt nye sko? Du imprægnerer dem. Uanset om de har kostet et par hundrede eller flere tusinde kroner. For du ved, at det forlænger skoenes holdbarhed og sikrer dig tørre tæer.

Sko tager du på, når du er udenfor. Altså er de ikke udenfor hele døgnet. Det er dine fliser. Det er vigtigt at passe godt på dine fliser. Også gerne bedre, end du passer på dine sko, da revnede fliser hurtigt kan blive en meget dyr affære.

Imprægnering er en forsegling
Imprægnering ligger som en glat hinde ovenpå dine fliser, så snavs, mos og alger ikke kan trænge ned i materialet og gøre skade. Dermed forebygger imprægnering af dine fliser både kosmetiske og grundlæggende skader.


Samtidig er det muligt for dine fliser at ”ånde” igennem imprægneringen, så der sker en naturlig ventilation af fugt fra jorden.

Det vil sige, at du med en imprægnering af dine fliser ikke undgår regn eller våde elementer og algevækst, men kan være sikker på, at imprægneringen minimerer evt. skader som følge heraf.

Fugt er naturligt. Mennesker udleder fugt. Fx gennem vores udånding, tale samt sved. Det samme gør sig gældende for dyr og planter. Fliser ligger ovenpå et underlag af jord, hvori der lever dyr og planter. Derfor er der fugt, som skal have mulighed for at fordampe gennem fliserne. 

Imprægnering er ikke for amatører

Derfor er det vigtigt, at imprægneringen er ”åndbar” og tilpasset det konkrete materiale. Fx er der forskel på at imprægnere fliser af beton og af sten.

 

Mr. Pudser anvender kun professionelle, godkendte og velafprøvede metoder og produkter til imprægnering af dine fliser på baggrund af mange års erfaring.

Husk altid at imprægnere…

Det er som skrevet en god idé at imprægnere dine fliser ca. hvert 10 år, eller når du flytter ind i en ny bolig, medmindre du ved, at den tidligere ejer har gjort det inden for de seneste år.

 

Efterfølgende er det en god idé at supplere med en årlige algebehandling af dine fliser.

Har du, eller er du i gang med, at få dine fliser renset, er det næsten en smule dumt ikke at afslutte arbejdet med en imprægnering, da det sikrer, at dine fliser holder sig pæne i længere tid.

Efter rens af dine fliser er materialet mere udsat, da overfladen er mere åben. Derfor anbefaler vi altid, at du får arbejdet afsluttet med en imprægnering.

Tag vare på dine fliser. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak på telefonnummer: 42 54 98 98. Eller e-mail: kdt@mrpudser.dk.

Mr. Pudser imprægnerer fliser i Slagelse og omegn samt Fuglebjerg, Gørlev, Høng, Sandved, Sørbymagle, Svenstrup, Vemmelev, Frølunde Fed og Stillinge.
Husk, at der er fuldt fradrag for serviceydelser. Du kan læse mere om fradrag på www.skat.dk

Få renset tagrender